Scara profesionala de tip podest
 

Scara profesionala de tip podest

 
 

Scările profesionale de tip podest prezintă siguranţă în utilizare, asigurând accesul la tablourile de control ale instalaţiilor, în depozite, supermarketuri, la rafturi şi în alte zone de la locul dvs. de muncă.

 

Scările de aluminiu cu coş de protecţie pot fi montate pe pereţii instalaţiilor industriale sau în conformitate cu necesităţile dvs.

 

Scările pot fi montate oriunde doriţi. Produsul este livrat împreună cu piesele de conectare.

 

Scara profesionala de tip podest

 

 

 
 
Varianta
Cod
Trepte
Inaltime platforma (cm.)
Inaltime de lucru (max.) (cm.)
Dimensiuni platforma (cm.)
Distanta intre trepte (cm.)
Greutate (kg)
Ambalaj W.xL.xH. (cm.)
Pret unitar
 
Personalizat 
Personalizat 
Personalizat 
Personalizat 
Personalizat 
Personalizat 
Personalizat 
   
  • Prețurile afișate nu includ TVA
  • Produsele sunt ambalate corespunzător.
  • Fiecare factură fiscală va cuprinde declaraţia de conformitate şi certificatul de garanţie al produselor.

Scara profesionala de tip podest

Frameworks Srl
10 / oct
Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau...
Rafturi metalice
01 / noi
Rafturi metalice pentru magazine si depozite, rafturi arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare si mai multe modele de rafturi oferite de Frameworks SRL. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.
Rafturi depozitare
09 / noi
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty