Rafturi metalice - magazin

Home » Rafturi metalice - magazin
Revanzatori

Rafturi metalice pentru ravanzatori, rafturi magazin, mobilier magazin, rafturi depozitare, rafturi arhivaRafturi metalice modulare de perete de la Frameworks sunt alcătuite dintr-o tablă de oțel de 0.8 mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliță construită astfel poate să reziste cu succes la greutăți de până la 100 kg.

 

Pentru a exista un echilibru, se recomandă ca produsele să fie amplasate pe suprafața întregii polițe. Rafturile comercializate de Frameworks - reprezentantul exclusiv în România al brandului Cagsan sunt certificate TUV, CE și EN ISO 9001 și sunt extrem de flexibile, cu multiple posibilități de exploatare și putând fi montate foarte ușor. Un avantaj al acestor rafturi că utilizatorul nu este limitat la numarul de polite standard, și pot fi adăugate mai multe, în funcție de necesitate.

 

Preţul raftului se calculează cu un singur profil vertical (stâlp/picior) deoarece al doilea profil vine de la următorul raft și se leagă între ele. Astfel, la achiziționarea a 3 rafturi de perete, pentru a fi montate în serie, este nevoie de 4 profile verticale. Acest lucru scutește clientul să cumpere câte două profile pe raft. La final, după ce se termină o serie, se adaugă un profil și o talpă care se numește Montant Final și se achiziționeză separat de raft.

 

Foarte multe rafturi din magazine sunt perforate, adică sunt formate dintr-un panou dreptunghiular de perete care prezintă mai multe perforații pentru cârlige simple sau duble, în funcție de necesitate. În magazinele alimentare se folosesc cu precădere rafturi realizate din tablă, deoarece acestea au polițe ce suportă greutăți destul de mari și care sunt vopsite adecvat în câmp electrostatic.


Rafturile cu panouri perforate de la Frameworks sunt ideale pentru orice magazin și orice domeniu. Raftul cu spătar perforat are o înălțime de 225 cm și o lățime de 65 sau 100 cm. Acesta conține o poliță de bază de 50 cm adâncime și încă o poliță suspendată de 40 cm adâncime. Agățătoarele (tijele-cârligele) sunt opționale și nu intră în prețul raftului. Cârligele au dimensiuni diferite și suportă o greutate de 1- 1.5 kg.

 

Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi metalice
Rafturi magazin
Rafturi magazin
Rafturi magazin
Raft  metalic modular
Raft metalic modular
Raft metalic modular
Mobilier magazin
Mobilier magazin
Mobilier magazin
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0762.12.88.33
Frameworks Srl
10 / oct
Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau...
Rafturi metalice
01 / noi
Rafturi metalice pentru magazine si depozite, rafturi arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare si mai multe modele de rafturi oferite de Frameworks SRL. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.
Rafturi depozitare
09 / noi
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty