Rafturi depozitare cu polite

Home » Rafturi depozitare cu polite
Revanzatori

Raft cu polițe pentru depozitare ușoară

 

Rafturile metalice pentru depozitare ușoară de la Frameworks - reprezentantul exclusiv în Romania al brandului Royal, sunt disponibile cu polițe metalice incluse. Traversele (profilele orizontale) sunt disponibile în trei dimensiuni: 120 cm, 150 cm şi 180 cm și au o grosime de 2.0 mm.

 

Traversele au avantajul că se montează fără șurub, doar prin clipsare. Grație acestui sistem de prindere, aveți posibilitatea să reglați polițele foarte ușor, pe toată înălțimea raftului. Greutatea maximă suportată este de 100-125-150/nivel sau 1000 kg/modul.

 

Dimensiunile standard la care sunt disponibile sunt următoarele: H250, L120, D60cm (Greutate maximă suportată 100 kg/nivel); H250, L150, D60cm (Greutate maximă suportată 125 kg/nivel) și H250, L180, D60cm (Greutate maximă suportată150 kg/nivel).  

 

Prețurile, cuprinse între 451.78 și 593.24 de lei, este pentru un singur modul și include un montant (picior) cu o înălțime de 250cm, lățime de 60cm, precum și patru nivele de traverse cu polițe metalice. Prețul nu include montantul final și la fiecare serie (alcătuită din lanț, grup de rafturi) se adaugă 20 de euro.

 

De asemenea, în afara dimensiunilor standard menționate mai sus, există și posibilitatea executării și altor dimensiuni. Acestea pot avea o înălțime de 300 cm, 350 cm, 400 cm și pot fi executate la comandă.

Rafturi depozitare cu polite
Rafturi depozitare cu polite
Rafturi depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Rafturi depozitare cu polite
Rafturi depozitare cu polite
Rafturi depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Raft depozitare cu polite
Abonare
Newsletter
Showroom de prezentare
Sos. Bucuresti-Urziceni nr.14, Afumati, ILFOV
Comenzi si Informatii
Tel.: 0762.12.88.33
Frameworks Srl
10 / oct
Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau...
Rafturi metalice
01 / noi
Rafturi metalice pentru magazine si depozite, rafturi arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare si mai multe modele de rafturi oferite de Frameworks SRL. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.
Rafturi depozitare
09 / noi
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty