Platforma de lucru cu un singur brat
 
Platforma de lucru cu un singur brat
Platforma de lucru cu un singur brat

Platforma de lucru cu un singur brat

 
 

Platformele cu o coloană sunt disponibile în două variante de înălţime de 8 şi 10 m. Platformele sunt prevăzute cu acţionare electrică. Platformele permit accesul rapid la înălţimea de lucru, fiind deservite de două panouri de control amplasate pe platformă şi la bază.

 

 

 
 
Varianta
Cod
Inaltime de lucru (max.) (cm.)
Inaltime platforma (cm.)
Dimensiuni platforma (cm.)
Greutatea maxima admisa (Kg)
Masa proprie (Kg)
Pret unitar
PUSB 
9.70 m / 11.70 m 
8 m / 10 m 
80*80 cm 
250 kg 
850 kg 
  • Prețurile afișate nu includ TVA.
Frameworks Srl
10 / oct
Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau...
Rafturi metalice
01 / noi
Rafturi metalice pentru magazine si depozite, rafturi arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare si mai multe modele de rafturi oferite de Frameworks SRL. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.
Rafturi depozitare
09 / noi
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty