Echipament pentru ridicat materiale
 
Echipament pentru ridicat materiale 1
Echipament pentru ridicat materiale 1

Echipament pentru ridicat materiale

 
 

Echipamentele de ridicat materiale permit ridicarea unei sarcini de 300 kg la o înălţime de până la 5 m cu ajutorul manetei. Pot fi utilizate în condiţii de siguranţă în diverse domenii, de exemplu, pentru a transporta şi ridica produsele pe rafturi în depozite şi în alte zone de stocare, ridicarea instalaţiilor de lumini şi de sunet la locul de montare pe scenă, montarea de materiale grele la înălţime etc.

 

Echipament pentru ridicat materiale

 

 

 
 
Varianta
Cod
Inaltime de lucru (max.) (cm.)
Inaltime platforma (cm.)
Dimensiuni platforma (cm.)
Greutatea maxima admisa (Kg)
Masa proprie (Kg)
Pret unitar
ERM 
670 cm 
500 cm 
Furca 
300 kg 
720 kg 
  • Prețurile afișate nu includ TVA
Frameworks Srl
10 / oct
Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, minimarketuri, supermarketuri sau...
Rafturi metalice
01 / noi
Rafturi metalice pentru magazine si depozite, rafturi arhivare, rafturi comerciale, rafturi modulare pentru magazine alimentare si mai multe modele de rafturi oferite de Frameworks SRL. Indiferent de profilul magazinului, există necesitatea de a stoca produsele care se comercializează în spațiul respectiv. Există o mare varietate de rafturi comerciale, toate foarte utile într-un magazin.
Rafturi depozitare
09 / noi
FrameWorks, este cea mai bună alegere din România pentru rafturi metalice industriale, rafturi depozitare, rafturi picking si rafturi arhivare. Alegând produsele de aici aveți garanția că vă vor ajuta spatiul dumneavoastră să funcționeze cât mai eficient și mai profitabil. Rezistență, durabilitate și siguranță sunt cele trei caracteristici ale rafturilor metalice de la Frameworks SRL.
Facebook Twitter Google Instagram Youtube
© Copyright 2019 FrameWorks
Web design by Royalty